Het geven van ontspanningsmassages is een dankbare taak. Heerlijk een half uur of uur gemasseerd worden doet wonderen voor lichaam en geest. Zeker door het gejaagde bestaan van tegenwoordig is het belangrijk om jezelf een paar weldadige momenten van rust en ontspanning te gunnen.

ONTSPANNINGSMASSAGE

Een massage waarbij lichaam en geest weer helemaal tot rust komen.

30 minuten:     € 30,-

45 minuten:     € 45,-

50 minuten:     € 50,-

HOTSTONEMASSAGE

Een massage met warme olie en basaltstenen. Door deze combinatie komt je zenuwstelsel tot ontspanning. Basaltstenen zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren heen gepolijst zijn. De warmte van de stenen dringt door in je spieren en botten, waardoor een algehele staat van diepe ontspanning ontstaat.

30 minuten:     € 30,-

45 minuten:     € 45,-

50 minuten:     € 50,-

Afspraak maken

STEMPELMASSAGE

Een ontgiftende en ontspannende massage. Stempelmassage komt oorspronkelijk uit Thailand. Het is een massage waarbij onderliggende blokkades vrijkomen waardoor de energie weer gaat stromen.

De stempels bestaan uit 12 verschillende kruiden die elk hun specifieke en heilzame werking hebben. Door de kruidenstempels raak je afvalstoffen kwijt. het werkt reinigend, verwarmend en het heeft een kalmerend effect. Het geeft verlichting van stijfheid, spierpijn en het is stimulerend voor de bloedsomloop. Daarnaast heeft de massage een diepe ontspannende werk.

55 minuten:     € 50,-

BINDWEEFSELMASSAGE voor het lichaam

*Zelf geef ik geen bindweefselmassage, maar ik verwijs je graag door naar mijn collega Esther Datema.

Meer info