PRIVACYVERKLARING

Beautysalon Marit Guliker, gevestigd aan Akkermaalshout 23, 3851 EZ te Ermelo, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens: 

Beautysalon Marit Guliker

https:www.maritguliker.nl

 

Akkermaalshout 23, 3851 EZ, Ermelo

Mocht u vragen hebben over mijn privacybeleid, dan kunt u mij mailen: [email protected]

Persoonsgegevens die ik verwerk 

Beautysalon Marit Guliker verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

– Voor- en achternaam

– Geslacht

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– Bankrekeningnummer

Contactformulieren

De op de site ingevulde contactgegevens worden door ons bewaard totdat de aanvraag door ons beantwoord is. De ingezonden informatie wordt door ons niet gebruikt voor marketingdoeleinden.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics. U kunt hier het privacybeleid van Google nalezen.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken 

Ik verwerk geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens.

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via [email protected].com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

 Beautysalon Marit Guliker verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het verzorgen van schoonheidsbehandelingen.

Geautomatiseerde besluitvorming

 Beautysalon Marit Guliker neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren 

Beautysalon Marit Guliker bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: Naam- en adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres: vermeld in klantenbestand zolang u klant bent en totdat u hiertegen bezwaar zou indienen, zie het punt 2 alinea’s hieronder.

Delen van persoonsgegevens met derden

Beautysalon Marit Guliker verstrekt geen informatie aan derden, tenzij op verzoek van uzelf en mits de wettelijke verplichtingen daartoe in acht worden genomen.

Cookies, of vergelijkbare technieken 

Maritguliker.nl  gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Beautysalon Marit Guliker en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar [email protected] Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier werkdagen, op uw verzoek.

Beautysalon Marit Guliker wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Beautysalon Marit Guliker neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via [email protected]